بار ديگر با مقاله پرطرفدار آموزش تهيه ترشي زيتون نزد شما آماده ايم، ترشي زيتون يكي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين چاشني ها در سراسر دنيا به خصوص خاورميانه است؛ اگر عايق ترشيجات و ترشي هستيد بي شك يك سالاد زيتون خوشمزه مي تواند رضايت شما را جلب كند. در ادامه دستور و آموزش تهيه ترشي زيتون را براي شما عزيزان آماده كرده ايم.
18
آموزش تهيه ترشي زيتون
بار ديگر با مقاله پرطرفدار آموزش تهيه ترشي زيتون نزد شما آماده ايم، ترشي زيتون يكي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين چاشني ها در سراسر دنيا به خصوص خاورميانه است؛ اگر عايق ترشيجات و ترشي هستيد بي شك يك سالاد زيتون خوشمزه مي تواند رضايت شما را جلب كند. در ادامه دستور و آموزش تهيه ترشي زيتون را براي شما عزيزان آماده كرده ايم.
بگذاريد ابتدا آيتونا زيتون را به شما معرفي كنيم. آيتونا زيتون مركز فروش عمده زيتون بسته بندي شده و باز، آماده همكاري با مراكز مختلف براي ارائه خدمات فروش خود مي باشد. براي اطلاعات بيشتر در خصوص قيمت ها، نحوه بسته بندي، روند ثبت سفارش و ارسال از طريق شماره تماس 09395599542 تماس بگيريد. در كنار شما هستيم تا با بهترين قيمت با كيفيت ترين زيتون را تحويل بگيريد.
- بهتر است در طرز تهيه ترشي زيتون به جاي سركه انگور، از سركه سفيد كمك بگيريد. همينطور مي توانيد در صورت تمايل از مخلوط آب و سركه به جاي سركه كمك بگيريد.
- در طرز تهيه ترشي زيتون مي توانيد از سبزي ترشي يا سبزي هاي دلخواه معطر، سير و فلفل كمك بگيريد. شدت استفاده از اين مواد به ذائقه شما بستگي دارد.
چگونه تلخي زيتون تلخ را بگيريم؟
اگر در ترشي زيتون خود، از زيتون سبز يا سياه تلخ استفاده مي كنيد بايد پيش از ترشي كردن، تلخي آن ها را بگيريد. براي گرفتن تلخي، زيتون ها را بعد از پاك كردن و شستن در قابلمه اي با مقداري آب بريزيد. آب بايد روي زيتون ها را بپوشاند. حرارت را بالا ببريد و بعد از اين كه چند جوش خورد، زيتون ها را آبكش كرده و اين كار را تا جايي ادامه دهيد كه زيتون ها شيرين شوند. آخرين بار كه زيتون ها را مي جوشانيد، كمي نمك به آن ها بزنيد و بگذاريد با نمك بجوشد. در آخر زيتون ها را آبكشي نماييد.
آموزش تهيه ترشي زيتون با سركه
مواد لازم- زيتون: 2 كيلو گرم
- ترخون خشك: 150 گرم
- گشنيز خشك: 150 گرم
- گلپر: 2 قاشق غذاخوري
- فلفل سبز تند يا پودر فلفل: به مقدار لازم
- سير: 5 بوته
- نعنا خشك: 150 گرم
- نمك و سركه: به مقدار لازم
طرز تهيه ترشي زيتون با هويج
- زيتون سبز يا سياه يا هر دو: 500 گرم
- هويج: 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه اي سبز، قرمز و نارنجي: هر كدام يك عدد
- روغن كنجد: 1/2 ليوان
- تركيب شويد، نعنا و ريحان خشك: 2 قاشق غذاخوري
- جوانه ماش: 200 گرم
- روغن زيتون: 1 ليوان
- آبليمو: 1 ليوان
- سركه: 1/2 ليوان
مرحله اول: زيتون، هويج و جوانه ماش را آماده نماييد. اول از همه زيتون را شسته و هسته هاي آن ها را جدا نماييد. اگر زيتون تلخ بود، تلخي آن را بگيريد. مي توانيد زيتون شور بدون هسته هم تهيه كنيد. زيتون ها را خشك كرده و آب اضافه را بگيريد. هويج ها را شسته و خشك نماييد. آن ها را به شكل خلال باريك خورد نماييد. جوانه ماش را شسته و بعد از آبكشي روي يك پارچه نخي پهن كنيد تا خشك شود. مرحله دوم: مواد طرز تهيه ترشي زيتون را با هم مخلوط نماييد. در يك ظرف جداگانه، زيتون هاي بدون هسته را با روغن زيتون مخلوط نماييد. هويج خلال شده و جوانه ماش را درب ظرف بريزيد. فلفل دلمه اي ها را شسته و ريز خورد نماييد. سبزي هاي معطر، سركه، آبليمو، روغن كنجد، نمك و فلفل را با هم مخلوط و در نهايت مواد تركيب شده را درب بطري شيشه اي تميز و بريزيد و درب ظرف را محكم ببنديد. به اين ترشي 1 ماه زمان دهيد تا قابل مصرف شود.
طرز تهيه ترشي زيتون با رب انار و تمبر هندي
مواد لازم- زيتون: 1 كيلو گرم
- تمبر هندي: 1 بسته
- آب انار ترش: 300 گرم
- گلپر، نمك و فلفل: به مقدار لازم
- سركه: 400 گرم
اين هم از مطلب آموزشي پرطرفدار آموزش تهيه ترشي زيتون كه اميدواريم توانسته باشد به شما در تهيه يك ترشي خوشمزه كمك كند. در بخش نظرات با تجربيات و پيشنهادات خود ما را همراهي نماييد.
18