آموزش تهيه ترشي زيتون

تعمير تلويزيون ايكس ويژن

آموزش تهيه ترشي زيتون

۲۳ بازديد

بار ديگر با مقاله پرطرفدار آموزش تهيه ترشي زيتون نزد شما آماده ايم، ترشي زيتون يكي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين چاشني ها در سراسر دنيا به خصوص خاورميانه است؛ اگر عايق ترشيجات و ترشي هستيد بي شك يك سالاد زيتون خوشمزه مي تواند رضايت شما را جلب كند. در ادامه دستور و آموزش تهيه ترشي زيتون را براي شما عزيزان آماده كرده ايم.

12تير

  18

 

  18

 

آموزش تهيه ترشي زيتون

 

بار ديگر با مقاله پرطرفدار آموزش تهيه ترشي زيتون نزد شما آماده ايم، ترشي زيتون يكي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين چاشني ها در سراسر دنيا به خصوص خاورميانه است؛ اگر عايق ترشيجات و ترشي هستيد بي شك يك سالاد زيتون خوشمزه مي تواند رضايت شما را جلب كند. در ادامه دستور و آموزش تهيه ترشي زيتون را براي شما عزيزان آماده كرده ايم.

بگذاريد ابتدا آيتونا زيتون را به شما معرفي كنيم. آيتونا زيتون مركز فروش عمده زيتون بسته بندي شده و باز، آماده همكاري با مراكز مختلف براي ارائه خدمات فروش خود مي باشد. براي اطلاعات بيشتر در خصوص قيمت ها، نحوه بسته بندي، روند ثبت سفارش و ارسال از طريق شماره تماس 09395599542 تماس بگيريد. در كنار شما هستيم تا با بهترين قيمت با كيفيت ترين زيتون را تحويل بگيريد.
ترشي زيتون يكي از چاشني هاي خوشمزه مي باشد كه مي توانيد به تنهايي و فقط با زيتون يا در كنار سبزيجات ديگر درست نماييد. استفاده از زيتون در كنار غذا موجب باز شدن اشتها شده و همچنين، زيتون فوايد بسياري مثل سرشار از آنتي اكسيدان ها، هضم و گوارش بهتر به علت فيبر بالا،  خواص ضد التهابي و مناسب براي كبد چرب است، چربي غير اشباع موجود در زيتون كاهش ديابت و قندخون هم به دنبال دارد. بايد از زيتون بي هسته و با كيفيت براي تهيه ترشي زيتون كمك بگيريد و شما به دلخواه مي توانيد از زيتون سبز يا سياه كمك بگيريد. آيتونا زيتون فروش فله زيتون بي هسته را با بهترين قيمت ممكن انجام مي دهد.
  • بهتر است در طرز تهيه ترشي زيتون به جاي سركه انگور، از سركه سفيد كمك بگيريد. همينطور مي توانيد در صورت تمايل از مخلوط آب و سركه به جاي سركه كمك بگيريد.
  • در طرز تهيه ترشي زيتون مي توانيد از سبزي ترشي يا سبزي هاي دلخواه معطر، سير و فلفل كمك بگيريد. شدت استفاده از اين مواد به ذائقه شما بستگي دارد.

چگونه تلخي زيتون تلخ را بگيريم؟

اگر در ترشي زيتون خود، از زيتون سبز يا سياه تلخ استفاده مي كنيد بايد پيش  از ترشي كردن، تلخي آن ها را بگيريد. براي گرفتن تلخي، زيتون ها را بعد از پاك كردن و شستن در قابلمه اي با مقداري آب بريزيد. آب بايد روي زيتون ها را بپوشاند. حرارت را بالا ببريد و بعد از اين كه چند جوش خورد، زيتون ها را آبكش كرده و اين كار را تا جايي ادامه دهيد كه زيتون ها شيرين شوند. آخرين بار كه زيتون ها را مي جوشانيد، كمي نمك به آن ها بزنيد و بگذاريد با نمك بجوشد. در آخر زيتون ها را آبكشي نماييد.

آموزش تهيه ترشي زيتون با سركه

مواد لازم
  • زيتون: 2 كيلو گرم
  • ترخون خشك: 150 گرم
  • گشنيز خشك: 150 گرم
  • گلپر: 2 قاشق غذاخوري
  • فلفل سبز تند يا پودر فلفل: به مقدار لازم
  • سير: 5 بوته
  • نعنا خشك: 150 گرم
  • نمك و سركه: به مقدار لازم
مرحله اول: زيتون ها را براي ترشي كردن آماده نماييد. پيش از هر اقدامي، چوب و شاخه زيتون ها را جدا كنيد. اگر مي خواهيد ترشي زيتون بدون هسته داشته باشيد، هسته ها را با كمك ني خارج و تلخي زيتون را بگيريد. خريد زيتون بدون هسته به صورت فله و عمده از آيتونا زيتون نيز موجود است. مرحله دوم: سركه را بجوشانيد در قابلمه سركه بريزيد و بجوشانيد. يك جوش كه خورد، كافيست. حرارت را خاموش كرده و بگذاريد سركه خنك گردد. سير را پوست بگيريد و ريز خرد يا رنده نماييد. ترخون، گشنيز، گلپر و نعنا را مي توانيد به صورت تازه هم كمك بگيريد. در اين صورت آن ها را شسته و خرد نماييد. نياز به ريز خرد كردن سبزي ها نداريد. مرحله سوم: ترشي زيتون را درست نماييد. بطري هاي شيشه اي را تميز و استرليزه نماييد. حتما بطري ها بايد خشك باشند تا ترشي كپك نزند. داخل شيشه ها را يك رديف زيتون، يك رديف سير له يا خرد شده، يك لايه سبزي هاي معطر و بعد نمك و فلفل بريزيد. اين لايه ها را به همين صورت ادامه دهيد تا مواد تمام شود. روي زيتون هاي داخل شيشه را سركه بريزيد و درب بطري را محكم ببنديد. حدود 1 هفته طول مي كشد كه ترشي شما آماده شود.

طرز تهيه ترشي زيتون با هويج

  • زيتون سبز يا سياه يا هر دو: 500 گرم
  • هويج: 2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه اي سبز، قرمز و نارنجي: هر كدام يك عدد
  • روغن كنجد: 1/2 ليوان
  • تركيب شويد، نعنا و ريحان خشك: 2 قاشق غذاخوري
  • جوانه ماش: 200 گرم
  • روغن زيتون: 1 ليوان
  • آبليمو: 1 ليوان
  • سركه: 1/2 ليوان

مرحله اول: زيتون، هويج و جوانه ماش را آماده نماييد. اول از همه زيتون را شسته و هسته هاي آن ها را جدا نماييد. اگر زيتون تلخ بود، تلخي آن را بگيريد. مي توانيد زيتون شور بدون هسته هم تهيه كنيد. زيتون ها را خشك كرده و آب اضافه را بگيريد. هويج ها را شسته و خشك نماييد. آن ها را به شكل خلال باريك خورد نماييد. جوانه ماش را شسته و بعد از آبكشي روي يك پارچه نخي پهن كنيد تا خشك شود. مرحله دوم: مواد طرز تهيه ترشي زيتون را با هم مخلوط نماييد. در يك ظرف جداگانه، زيتون هاي بدون هسته را با روغن زيتون مخلوط نماييد. هويج خلال شده و جوانه ماش را درب ظرف بريزيد. فلفل دلمه اي ها را شسته و ريز خورد نماييد. سبزي هاي معطر، سركه، آبليمو، روغن كنجد، نمك و فلفل را با هم مخلوط و در نهايت مواد تركيب شده را درب بطري شيشه اي تميز و بريزيد و درب ظرف را محكم ببنديد. به اين ترشي 1 ماه زمان دهيد تا قابل مصرف شود.

طرز تهيه ترشي زيتون با رب انار و تمبر هندي

مواد لازم
  • زيتون: 1 كيلو گرم
  • تمبر هندي: 1 بسته
  • آب انار ترش: 300 گرم
  • گلپر، نمك و فلفل: به مقدار لازم
  • سركه: 400 گرم
تمبر هندي را با سركه در يك ظرف بريزيد و با دست هسته هاي آن ها را جدا نماييد. سپس اين مخلوط را از صافي عبور دهيد. آب انار، گلپر و زيتون را با هم مخلوط نماييد. تمبر هندي و سركه را به آن بيافزاييد. ميزان ترشي و شوري ترشي را چشيده و به سليقه خود، كمي نمك بيافزاييد. همه مواد را در بطري شيشه اي تميز و خشك بريزيد. درب ظرف را ببنديد و در محيط خنك يا يخچال قرار دهيد تا وقتي كه ترشي برسد.

اين هم از مطلب آموزشي پرطرفدار آموزش تهيه ترشي زيتون كه اميدواريم توانسته باشد به شما در تهيه يك ترشي خوشمزه كمك كند. در بخش نظرات با تجربيات و پيشنهادات خود ما را همراهي نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.